HUJin syystapaaminen Lohjalla 30.10.

5.10.2015

Hämeen-Uudenmaan Journalistien perinteinen syystapaaminen on taas ajankohtainen. Tällä kertaa tutustumme lohjalaiseen Top Fuel Beer Company –pienpanimoon ja Hotellit kuntoon, Jyrki Sukula! –ohjelmasta tuttuu Gasthaus Lohjaan. Järjestäydymme Top Fuel Beer Companyn pihaan klo 19 mennessä. Esittelyn jälkeen siirrymme Gasthaus Lohjaan, jossa ateriointi alkaa n. 20.30. Gasthausissa saamme kuulla ja kysellä miten hotellin omistaja selvisi Sukulasta.

Gasthaus Lohja tarjoaa pientä alennusta huoneista niille jotka haluavat viettää astetta railakkaamman illan ja jäädä paikkakunnalle yön yli. Huoneen varauksen voi tehdä itse ja viiden euron alennuksen huoneesta saa ilmoittamalla, että on tulossa HUJin syystapaamiseen.

Käytännön järjestelyjen ja isäntien toivomusten nimissä tilaisuuteen otetaan ilmoittautumiset. Ilmoittauduthan tiistaihin 20.10. mennessä Teemu Vestovuolle, teemu.vestovuo@media.fi (laita viestin aiheeseen HUJ syystapaaminen) tai heitä ilmoittautuminen tekstarilla numeroon 040-5967365. Huonevaraukset kukin tulija voi tehdä itse!

Tervetuloa!

 

Linkit: