Järvenpäätalon Stand Up Show

29.11.2019 klo 19:00

Hämeen-Uudenmaan journalistien ”pikkujouluteatteri” sujuu tänä vuonna humoristisissa merkeissä, sillä menemme katsomaan stand up-showta Esityksen nimi on Järvenpää-talon stand up show, josta jo nokkelimmat päättelevät esityspaikan. Päivämäärä on pe 29.11. ja kellonaika 19.00. Tähän shown on varattu rajattu määrä lippuja, joten kiireesti vain ilmoittautumaan.Yhdistyksen jäsenille omavastuu hinta on viisi (5) euroa ja se maksetaan käteisellä paikan päällä. Hinta sisältää lipun ja pienen väliaikatarjoilun. Ilmoittautumiset yhdistyksen s-postiin: huj@saunalahti.fi 23.10. mennessä Eli siis lokakuun 23. päivä mennessä

Hämeen-Uudenmaan journalistien ”pikkujouluteatteri” sujuu tänä vuonna humoristisissa merkeissä, sillä menemme katsomaan stand up-showta Esityksen nimi on Järvenpää-talon stand up show, josta jo nokkelimmat päättelevät esityspaikan. Päivämäärä on pe 29.11. ja kellonaika 19.00.

Tähän shown on varattu rajattu määrä lippuja, joten kiireesti vain ilmoittautumaan.Yhdistyksen jäsenille omavastuu hinta on viisi (5) euroa ja se maksetaan käteisellä paikan päällä.  Hinta sisältää lipun ja pienen väliaikatarjoilun.


Ilmoittautumiset yhdistyksen s-postiin: huj@saunalahti.fi 23.10. mennessä Eli siis lokakuun 23. päivä mennessä